Korkeapainepumput ja Common rail -pumput Iisalmesta koko Suomeen

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Iisalmen Diesel-Osa Oy toimittaa nopeasti korkealaatuiset common rail -pumput asiakkaille kaikkialla Suomessa. Voit asioida kanssamme helposti verkkokaupassamme, jossa on esillä laaja valikoima tuotteitamme, tai tulla ostoksille kivijalkamyymäläämme Iisalmeen. Kerromme mielellämme lisää!

Onko common rail -pumpussa vikaa?

Common rail -pumpun tehtävä on antaa paine suuttimille. Mikäli korkeapainepumppu on viallinen, se ei anna painetta eteenpäin. Myös polttoainevuodot ovat yleisiä common rail -pumpuissa.

 

Common rail -pumpun vikadiagnoosin teko on varsin yksinkertaista. Voit todeta vian tarkistamalla, antaako korkeapainepumppu tarpeeksi painetta tai vuotaako se. Ota yhteyttä, niin autamme sinua tarvittaessa vikadiagnoosin teossa. Tilaa meiltä korkeapainepumppu ajoneuvoosi.

Katso yhteystiedot tästä

Uusi osa on järkevä valinta

Common rail -pumpun korjaaminen ei usein ole järkevää korjaamon eikä varsinkaan asiakkaan näkökulmasta, koska korjaamisen kustannukset nousevat lähes uuden pumpun hinnan veroisiksi. Kun valitset vaihtopumpun, saat myös takuun tuotteelle sekä sen sähköosille.

 

Meiltä saat common rail -pumput nopeasti ja edulliseen hintaan! Ostoksia voit tehdä meiltä monella tavalla: tutustu valikoimaamme verkkokaupassa ja tilaa tuotteet sieltä, soita meille tai asioi liikkeessämme Iisalmessa – autamme sinua mielellämme oikean osan löytämisessä.

Lue muista palveluistamme

Common rail -pumput kätevästi verkkokaupastamme

Voit tutustua valikoimaamme verkkokaupassa.  Jos et löydä etsimääsi tai et tiedä pumpun numeroa, ota yhteyttä meihin ja kerromme etsimäsi tuotteen saatavuuden ja hinnan. Voit ottaa yhteyttä meihin soittamalla, lähettämällä sähköpostia tai sivuiltamme löytyvällä yhteydenottolomakkeella.

 

Verkkokaupassa tuotteiden hinnat sisältävät:

  • runkopantin: common rail -dieselsuuttimet 80,00 €/kpl, common rail -pumput 150,00 €/kpl

  • arvonlisäveron 24 %

  • postikulut.

Runkopanttimaksu palautetaan asiakkaalle, kun olemme saaneet asiakkaan vanhan rungon toimipisteellemme.

 

Huom! Saat meiltä myös raskaan kaluston ja työkoneiden common rail -pumput edullisesti. Kysy tarvittaessa lisää, sillä kaikkia tuotteita ei vielä löydy verkkokaupastamme.

Katso yhteystiedot tästä

Tilaa yritykseltämme Iisalmesta common rail -pumput minne päin Suomea tahansa – nopeasti ja edullisesti.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!