Dieselkorjaukset, dieselsyöttöpumput ja dieselsuuttimet – Iisalmesta käsin

Ota yhteyttä

Iisalmessa sijaitseva yrityksemme on erikoistunut dieselpolttoainelaitteiden, kuten dieselpumppujen, huoltoihin, korjauksiin ja varaosamyyntiin. Valikoimiimme kuuluvat myös starttimoottorit ja laturit.

 

Meille on ehtinyt kertyä alan kokemusta jo yli 50 vuoden ajalta, joten saat meiltä taatusti asiantuntevaa palvelua. Pitkästä ja menestyksekkäästä urastamme ja kestävästä toiminnastamme kertoo myös yrityksemme saama Suomen vahvimmat -luottosertifikaatti.

Monipuolista dieselalan palvelua

Meiltä saat seuraavat palvelut liittyen dieselkorjaamiseen:

  • syöttöpumput (Bosch, CAV, Nippon Denso, Stanadyne, Delphi, Zexel)

  • suuttimet (Bosch, CAV, Nippon Denso, Stanadyne, Delphi, Zexel)

  • common rail -pumput

  • common rail -suuttimet ja niiden testaus

  • pumppusuuttimet

  • yksikköpumput.

Dieselkorjaamomme palvelut

Maahantuontia ilman välikäsiä

Laajasta valikoimastamme löydät vaihtolaitteita uudempien dieselpumppujen ja dieselsuuttimien lisäksi myös vanhempiin malleihin. Kaikilla tuotteillamme on 12–24 kuukauden takuu, tuotteesta riippuen.

 

Meillä teet aina edullisia ostoksia, sillä myymme kaikki tuotteemme kilpailukykyisin hinnoin. Edullisen hinnoittelumme mahdollistaa, että hankimme tuotteemme suoraan ilman välikäsiä suurilta toimittajilta Suomesta ja muualta Euroopasta. 

Palvelua kivijalkaliikkeessä ja verkossa

Palvelemme asiakkaitamme perinteiseen tapaan Iisalmessa sijaitsevassa kivijalkamyymälässämme, jonka yhteydessä toimii myös korjaamomme. Voit tehdä ostoksesi tai kysyä lisätietoja paikan päällä, kuten aina ennenkin. Vaihtoehtoisesti voit asioida helposti verkkokaupassamme milloin ja mistä päin Suomea tahansa. Meiltä onnistuvat nopeat toimitukset koko maan alueelle. 

 

Autamme sinua mielellämme kaikkiin dieselpolttoainelaitteisiin ja niiden varaosiin liittyvissä kysymyksissä ja neuvomme tarvittaessa sopivien osien valinnassa. On hyvä huomata, että joidenkin osien suhteen on niiden ostaminen uutena tai vaihto-osana vanhan korjausta kannattavampaa. Perinteiset syöttöpumput ja suuttimet kannattaa usein korjata määrättyyn pisteeseen saakka, mutta esimerkiksi common rail -pumput ja -suuttimet voi olla järkevämpää ja edullisempaa vaihtaa kerralla uuteen.

 

Lue lisää common rail -pumpuista

Voit tilata dieselpumput ja -suuttimet kätevästi verkkokaupastamme. Toimitamme Iisalmesta kaikkialle Suomeen.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!