Dieselkorjaamo - meiltä myös dieselpumppu ja syöttöpumppu laitteeseesi

Ota yhteyttä

Iisalmen Diesel-Osa Oy:n kivijalkaliikkeessä Iisalmessa toimii dieselkorjaamomme, jossa huollamme ja korjaamme dieselpolttoainejärjestelmät asiakkaillemme läheltä ja kauempaakin. Meiltä löydät myös laajan valikoiman vaihtopumppuja ja vaihtosuuttimia. Neuvomme mielellämme oikean laitteen valinnassa.

Dieselkorjaamo huoltaa ja korjaa dieselsyöttöpumput ja dieselsuuttimet

Dieselkorjaamomme huoltaa ja korjaa dieselsyöttöpumput ja dieselsuuttimet merkistä riippumatta. Huollamme ja korjaamme myös vanhemman kaluston pumput ja suuttimet vankalla kokemuksella. Meiltä löytyy laaja valikoima niin uusien kuin vanhojenkin mallien vaihtolaitteita.

 

Annamme sinulle ennen korjausta kustannusarvion, jossa vertaamme korjauksen hintaa suhteessa uuden dieselsyöttöpumpun tai dieselsuuttimen kustannuksiin. Näin voit valita tilanteeseesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Neuvomme mielellämme myös esimerkiksi vaihtolaitteiden valinnassa.

Ota yhteyttä!

Monipuoliset palvelut

Meiltä saat seuraavat palvelut liittyen dieselkorjaamiseen:

  • common rail -suuttimien testaus ja korjaus

  • common rail -pumppujen testaus ja korjaus

  • dieselsuuttimien testaus ja korjaus

  • Piezo-ohjattujen suuttimien testaus

  • vaihtopumput ja vaihtosuuttimet

  • Diesel-syöttöpumppujen korjaus.

Tutustu yritykseemme

Dieselsyöttöpumput, dieselsuuttimet ja dieselvaraosat eri merkeiltä

Valikoimamme kattaa kaikki dieselsyöttöpumppujen ja dieselsuuttimien valtamerkit, kuten Bosch, CAV, Denso, Delphi, Zexel, Stanadyne ja VDO. Laajan verkostomme kautta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme pumput ja suuttimet nopeilla toimituksilla ja järkevään hintaan.

Ota yhteyttä

Common rail -dieselsuuttimet ja -pumput verkkokaupasta

Iisalmen Diesel-Osa Oy:n valikoimista löydät laadukkaat common rail -dieselsuuttimet ja -pumput. Tuomme laadukkaita osia Suomeen ilman turhia välikäsiä, joten saat meiltä tuotteet myös kilpailukykyiseen hintaan. Toimitukset onnistuvat nopeasti kaikkialle Suomeen!

Lue lisää common rail -suuttimista

Asioi kätevästi verkkokaupassamme

Tarjoamme tuotteitamme paitsi kivijalkaliikkeessämme Iisalmessa niin kätevässä verkkokaupassamme, jossa voit asioida sinulle sopivaan kellonaikaan. Verkkokaupasta löydät kattavan ja hinnoiltaan kilpailukykyisen valikoiman tuotteita.

 

On hyvä huomata, että perinteiset syöttöpumput ja suuttimet kannattaa korjata määrättyyn pisteeseen saakka, mutta esimerkiksi common rail -pumput ja -suuttimet on usein järkevämpi ja halvempi vaihtaa kerralla uuteen. Verkkokaupastamme löytyy niin Diesel-pumppu sekä muut osat joka tarpeeseen. Tutustu siis verkkokauppamme valikoimaan ja kysy tarvittaessa lisää. Autamme sinua mielellämme sopivien osien löytämisessä.

Kysy lisää verkkokaupastamme

Jos etsit luotettavaa dieselkorjaamoa, Iisalmen Diesel-Osa Oy on oikea valinta.

Ota yhteyttä!