Common rail -dieselsuuttimet Iisalmesta kaikkialle Suomessa

Ota yhteyttä

Iisalmen Diesel-Osa Oy toimittaa laadukkaat common rail -dieselsuuttimet kaikkialle Suomessa. Tuomme laadukkaita osia Suomeen ilman turhia välikäsiä, joten saat meiltä tuotteet myös kilpailukykyiseen hintaan!

Käyntihäiriön syy voi löytyä common rail -suuttimesta

Auton tai koneen käyntihäiriö tai huonontunut käyntiinlähtö johtuu yleensä viallisesta common rail - tai pumppusuuttimesta. Jos et tiedä varmasti, mikä dieselsuuttimista on viallinen tai löytyykö suuttimista useampiakin viallisia kappaleita, voit toimittaa suuttimen tai suuttimet meille testattavaksi.

 

Käytössämme on uusi automaattinen Bosch EPS common rail - dieselsuuttimien testauslaite, jolla on mahdollista testata kaikkien valmistajien common rail -suuttimet, myös Piezo-ohjatut. Saat testaustuloksesta raportin, josta näet suuttimien mahdolliset viat.

Dieselkorjaamomme palvelut

Uusi osa voi olla järkevä valinta

Common rail - ja pumppusuuttimien korjaus ei nykypäivänä välttämättä ole järkevää, sillä vaihto-osan saa usein samaan hintaan kuin korjauksen. Vaihto-osassa on etuna myös siihen tuleva takuu, joka kattaa koko suuttimen mukaan lukien sen sähköosat.

 

Meiltä saat common rail -dieselvaihtosuuttimet kilpailukykyiseen hintaan! Tutustu valikoimaamme verkkokaupassa, soita tai asioi liikkeessämme Iisalmessa– autamme sinua mielellämme sopivan osan löytämisessä.

Kysy lisätietoja

Common rail -suuttimet verkkokaupasta

Voit tutustua valikoimaamme verkkokaupassa. Syötä hakukenttään suuttimen varaosanumero tai ajoneuvon valmistajan numero. Jos et löydä etsimääsi tai et tiedä suuttimen numeroa, ota yhteyttä meihin ja kerromme etsimäsi tuotteen saatavuuden ja hinnan. Voit ottaa yhteyttä meihin soittamalla, lähettämällä sähköpostia tai sivuiltamme löytyvällä yhteydenottolomakkeella.

 

Verkkokaupassa tuotteiden hinnat sisältävät:

  • runkopantin: common rail -dieselsuuttimet 80,00 €/kpl, common rail -pumput 150,00 €/kpl

  • arvonlisäveron 24 %

  • postikulut.

Runkopanttimaksu palautetaan asiakkaalle, kun olemme saaneet asiakkaan vanhan rungon toimipisteellemme.

 

Huom! Saat meiltä myös raskaan kaluston ja työkoneiden common rail -dieselsuuttimet edullisesti. Kysy erikseen, sillä et löydä näitä osia vielä verkkokaupastamme.

Katso yhteystietomme tästä

Myymme common rail -dieselsuuttimet Iisalmesta kaikkialle Suomeen – kilpailukykyiseen hintaan.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!